Hoppa till innehåll

Golvslipning

Företaget arbetar med slipa och behandla all sorts parkettgolv, trägolv, trappor och trösklar. Naturligtvis använder vi marknadens bästa produkter för att ge golvet en lång hållbarhet. Vi använder oss av vattenbaserade miljövänliga lacker från Kilto, Bona, och golvoljor från Timberex.

Vi kan även erbjuda helt dammfri golvslipning! Med våra nya Bona DCS 70 som är en portabel dammsugarenhet som kopplas till golvslipmaskinerna. Dammuppsamlingen är helt sluten, vilket innebär att dammet inte avslöjas när det är dags att byta påsen. För den optimala och helt dammfria slipningen är Bona Dust Care systemet det bästa sättet . Slutresultatet, den lackerade golvytan, blir bättre samt att du slipper oroa dig för att damma ner.
Efter golvslipning kan ni välja mellan olja, lack, hårdvaxoljning, osmo hårdvax, saico hårdvax, zar lasering, lutning, såpning mm.
Kom ihåg att inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi har alla resurserna samt kunskapen gällande golvslipning och parkettslipning. Vi har även utfört uppdrag i Sydamerika, bland annat i Ecuador och Peru.

[nggallery id=2]